Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Molenbelttuin

De huidige bestemming 'Wonen' is geen passende bestemming voor het huidige gebruik. Om het gebruik als buurttuin een passende bestemming te geven, is het noodzakelijk het bestemmingsplan te wijzigen.

Het bij raadsbesluit van 27 januari 2016 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Molenbelttuin” is per 24 maart 2016 onherroepelijk geworden.

Inhoud

Het plangebied Molenbelttuin ligt in de wijk Voorstad Centrum. Het gebied ligt op de hoek Molenbelt, 2e Kruisstraat en de Burgemeester van Suchtelenstraat.
De Molenbelttuin is een groene ontmoetings- en werkplek voor de buurt Voorstad Centrum in Deventer. In de tuin is ruimte voor spelen, ontmoeten en er is een moestuin.
De grond is nu nog in eigendom van Woonbedrijf Ieder1. De huidige bestemming is 'Wonen', wat geen passende bestemming is voor het huidige gebruik. Om het gebruik als buurttuin een passende bestemming te geven, is het noodzakelijk het bestemmingsplan te wijzigen. 

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op: 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken Vergunningen, Grote Kerkhof 1, Deventer.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.