Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Muggeplein 10

Het Muggeplein 10 is de locatie van het voormalige politiebureau. Voor deze locatie is een plan opgesteld dat voorziet in de bouw van 4 grondgebonden woningen en 6-8 gestapelde woningen.

Het bij raadsbesluit van 12 februari 2014 vastgestelde bestemmingsplan Muggeplein 10, is per 10 april 2014 onherroepelijk geworden.

Inhoud

Het Muggeplein 10 is de locatie van het voormalige politiebureau. Voor deze locatie is een plan opgesteld dat voorziet in de bouw van 4 grondgebonden woningen en 6-8 gestapelde woningen. Deze woningen worden gebouwd op de fundering van het voormalige politiebureau. Als aanzet van het herstel van de Noordenbergstraat wordt er een onderdoorgang gerealiseerd in de te realiseren nieuwbouw. Naast de bouw van de woningen wordt het achterterrein heringericht. Er worden circa 60 parkeerplaatsen gerealiseerd. Deels voor de buurt en deels voor de nieuwbouw.

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
1. Raadsbesluit d.d. 12 februari 2014 218,8 KB
2. Toelichting en regels vastgesteld bestemmingsplan 14.907,1 KB
3. Plankaart bestemmingsplan Muggeplein 10 232,0 KB